Amplificăm impactul ONG-urilor din România

O inițiativă

cu sprijinul

Comunitate și mentorat

Resurse și know-how

Workshop-uri, training-uri și consultanță

Impactul se construiește pas cu pas, începând de la cultura și comunitatea potrivită.

Începând cu 2024, prin AmpliFY ONG, adresăm principalele provocări ale mediului ONG, pornind de la finanțare, oportunități de colaborare, alocarea resurselor sau monitorizarea și amplificarea impactului.

400+

În AmpliFY ONG vei găsi o comunitate de peste 400 de membri, atât din mediul ONG, cât și din cel public și privat, precum și resursele necesare amplificării impactului.

200+

În AmpliFY ONG vei avea acces la peste 200 de ore de întâlniri și sesiuni care să te ajute să progresezi către obiectivele tale. Vei putea face asta prin evenimente, sesiuni de mentorat și întâlniri pe teme precum gestionarea echipei, fundraising și multe altele.

Ce spun partenerii noștri

Un model de inovare profesionist este un spațiu de co-creare, ce reunește tehnologia, accesul la resurse, match-making-ul, noi oportunități. Toate acestea vin în sprijinul oamenilor care dau 100% din ce au mai bun pentru a crea impact pozitiv.

Ana Crețu
Social Impact Investment Lead ERSTE Foundation

Impactul se construiește pas cu pas, începând de la o cultură, de la a fi la locul potrivit, în comunitatea potrivită. Este greu să ai impact fără să fii constant în eforturile tale, iar noi, prin AmpliFY, ne propunem să facem cu adevărat schimbări pe termen lung.

Ștefan Buciuc
CEO BCR Social Finance

Co-creare, egalitate, colaborare. Avem nevoie de colaborare între autorități, mediul privat, societatea civilă, ONG-uri, instituții. Este important să avem o stabilitate fiscală, și legislativă, să ne amintim că noi nu suntem în competiție pentru resurse, pentru că prin colaborare, putem avea acces la oportunități noi. Trebuie să construim împreună această societate civilă investibilă a viitorului.

Nicoleta Deliu Pasol
Head of CSR BCR

Alătură-te AmpliFY ONG

tba

Echipa AmpliFY ONG

Full name

Job title

Full name

Job title

Full name

Job title

Full name

Job title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros.
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse.

Cum arată planificarea strategică într-un ONG care își atinge obiectivele și 4 resurse utile